Un contabil abia internat la Socola s-a sinucis chiar în spital. Cum a reușit ieșeanul să-și pună capăt zilelor

Ultima actualizare:

    Spitalul Socola din IașiFOTO: ziaruldeiasi.ro
Spitalul Socola din IașiFOTO: ziaruldeiasi.ro

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, contabil de meserie, fusese internat marți după-amiază, iar miercuri dimineață a fost găsit mort în salon. Și-a baricadat ușa cu un pat și s-a sinucis cu un ciob de sticlă, secționându-și vena jugulară.

Un bărbat care tocmai fusese internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași s-a sinucis în rezerva în care se afla singur. În vârstă de 40 de ani, el a ajuns în cursul după-amiezii de marţi în regim de urgenţă psihiatrică, delirând şi prezentând semne de psihoză. Acesta a fost internat voluntar într-o rezervă din cadrul Pavilionului I Bărbați, iar medicii i-au administrat tratament adecvat, totul decurgând normal până târziu în noapte, scrie bzi.ro.

La un moment dat, bărbatul a mers însoțit de personalul medical la toaletă, iar apoi s-a întors în rezervă. Imediat după aceea, în jurul orei 4:30, a mutat patul în dreptul ușii, blocând astfel intrarea în salon. Ulterior, și-a pus planul bine pus la punct în aplicare: a demontat o fereastră, a acoperit-o mai apoi cu un cearșaf și a spart sticla, mascând astfel zgomotul.

Și-a tăiat jugulara cu un ciob

Se pare că mai întâi s-a tăiat cu un ciob în zona brațului. Apoi, s-a tăiat în zona gâtului, secționându-și vena jugulară. Acesta a fost găsit într-o baltă de sânge de către personalul medical, care a solicitat intervenția polițiștior. Însă, pentru că a pierdut extrem de mult sânge, nu a mai putut fi salvat.

„Toate gândurile noastre sunt alături de familia acestuia, din nefericire, suicidul este o realitate în psihiatrie. Personalul medical şi-a făcut datoria, toţi au făcut ce este omeneşte posibil. Momentan, este o cercetare în curs, nu putem oferi informaţii suplimentare”, a declarat Bogdan Şaramet, managerul spitalului, citat de bzi.ro.

Bărbatul nu se afla în evidenţa unităţii medicale cu internări anterioare şi nu avea istoric psihiatric.

Citește și:

Crimă urmată de sinucidere într-un spital din Slatina! Un infirmier a ucis o asistentă

Infirmierul şi-a înjunghiat de zece ori iubita asistentă, apoi s-a sinucis. Mesajul lui de adio

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net