Medicii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă la o şcoală din municipiul Ploieşti, unde un copil în vârstă de zece ani a leşinat în timpul orelor. Echipajul de urgență a găsit copilul în stop cardiorespirator. Din păcate, medicii nu l-au mai putut ajuta, iar băiatul a fost declarat decedat.


UPDATE: Copilul de 10 ani de la Școala Sf Vineri din Ploiești a fost declarat decedat de către medicii de la Spitalul de Pediatrie.

Copilul învaţă la Şcoala Sf. Vineri din Ploieşti şi este în clasa a II-a. I s-a făcut rău în timpul orelor, iar învăţătoarea a cerut imediat ajutor, transmite Adevărul. Copilul se pare că are un istoric medical, fiind cunoscut cu afecţiuni cardiace.

La sosirea echipajului de la Serviciul de Ambulanţă, băiatul a fost găsit în stop cardiorespirator. Băiatul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie, se află în Unitatea de Primiri Urgenţe, iar medicii încearcă să-l stabilizeze. La faţa locului s-a deplasat şi o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: