Un copil de 13 ani a murit după ce ar fi fost bătut de un băiat de 16 ani

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

Tragedie la Medgidia, judeţul Constanţa, unde Poliţia a deschis o anchetă în cazul unui copil de 13 ani care a murit la spital, după ce ar fi fost bătut de un adolescent de 16 ani, transmite Mediafax.

Potrivit unor surse din Poliţie, copilul a fost preluat de o ambulanţă, duminică, dintr-un parc din Medgidia şi a fost dus în stare critică la Spitalul Clinic Judeţean din Constanţa.

O zi mai târziu, băiatul de 13 ani a murit la spital, iar, în urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că decesul a fost violent, urmare a unei leziuni la ficat.

Din primele informaţii ale anchetatorilor rezultă că băiatul de 13 ani ar fi fost bătut de un alt adolescent de 16 ani, după ce cei doi s-au certat pentru o minge de fotbal.

Conform surselor citate, adolescentul de 16 ani a fugit de acasă, iar astăzi a fost găsit de poliţişti şi este audiat în prezenţa procurorului.

Acesta a declarat că l-a lovit pe minor cu mingea, în joacă. Incidentul ar fi avut loc pe un teren de fotbal de lângă Judecătoria Medgidia.

Poliţiştii caută acum martori care să confirme varianta adolescentului. Ei nu exclud ipoteza ca între cei doi să fi avut loc un schimb de replici, iar cel mai mare să-şi fi omorât prietenul în bătaie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net