Caz cutremurător în localitatea Bozânta Mică din Maramureș, unde poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă după moartea unui copil de nouă ani. Băiatul ar fi fost sufocat în somn de mama sa, fostă profesoară, care apoi ar fi încercat să se sinucidă, scrie presa locală, citată de News.ro.


Poliţia Judeţeană Maramureş a transmis că, vineri, în jurul orei 08:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la decesul unui copil de 9 ani din Bozânta Mică. 

Ca urmare, s-a constituit echipa complexă de cercetare, condusă de un procuror şi s-a făcut cercetarea la faţa locului. Corpul copilului a fost transportat la morga Spitalului din Baia Mare pentru necropsie.

Citește și:

Şi-a împuşcat copilul în cap ca să fie sigur că moare

Vecinii, alertați de fratele de 4 ani al băiatului ucis

Cazul a fost preluat de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş. Potrivit presei locale, băiatul ar fi fost sufocat în somn de către mama lui, fostă profesoară, care apoi ar fi încercat să se sinucidă.

Vecinii spun că femeia locuia doar cu cei doi copii, cel de nouă ani şi unul în vârstă de patru ani, acesta din urmă fiind cel care i-ar fi alertat pe localnici.

Loading...
Citeste tot despre: