Un copil, o gravidă și o bătrână, uciși în propria curte de un șofer beat, în Tulcea!

Ultima actualizare:
Șoferul mașinii implicate în accident a fost prins
Șoferul mașinii implicate în accident a fost prins

Accident șocant în comuna Văcăreni, județul Tulcea, duminică seară (11 august). Un copil de trei ani și o femeie de 79 de ani au fost uciși în propria curte după ce un șofer beat a intrat cu viteză cu mașina și i-a lovit în plin. Alte patru persoane, două din mașină și două din curte, au fost rănite.

UPDATE: Gravida în luna a cincea rănită în accident a murit.Victimele erau împreună cu două femei însărcinate.

Șoferul și pasagerul din dreapta sa transmiteau live pe Facebook, la momentul accidentului. În urma teribilismului lor, un copilaș și o femeie au murit nevinovați, în propria curte. Scăpat de sub control, autoturismul a intrat cu viteză în gospodăria din Văcăreni. Mașina a spulberat gardul și a ajuns în curtea victimelor, potrviti digi24. În mașina implicată în accident se aflau trei persoane, dintre care două au fost rănite.

Șoferul a fugit de la locul accidentului


    Șoferul mașinii implicate în accident a fost prinsFoto: ISU Tulcea
Șoferul mașinii implicate în accident a fost prinsFoto: ISU Tulcea

În urma impactului, doi oameni au murit iar alte patru persoane au fost rănite. La fața locului au sosit mai multe ambulanțe, dar și un elicopter SMURD care au transportat victimele la spital. Printre răniți este și o femeie însărcinată care se afla în curte. Tânăra a intrat în stop cardio-respirator. 

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească exact cauzele care au dus la producerea tragediei.

În momentul testării cu etilotestul, șoferul vinovat avea o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul părăsise locul accidentului, fiind căutat de polițiști. În cele din urmă, a fost găsit în Luncavița.

Mai multe persoane au scris pe Facebook că din mașină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident și în momentul impactului, dar polițiștii spun că deocamdată nu au informații despre acest aspect.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net