Ţara lui Papură Vodă! Doi candidaţi s-au înscris la concursul organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj, pentru ajutor şef de post la Cruşeţ.


Este vorba de Adrian Dănuţ Duducea şi Grigore Faut Logăscu. Astfel, la concursul pentru ocuparea postului de ajutor şef de post al unei poliţii comunale, organizat de IPJ Gorj, prin reîncadrare, s-a înscris şi un fost poliţist care în urmă cu patru ani şi jumătate a fost condamnat pentru luare de mită şi a fost exclus din structurile Poliţiei Române.

Problema nu e că fostul poliţist s-a înscris cu tupeu, ci că dosarul i-a fost acceptat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, deşi nu există nici o cerere de reabilitare a acestuia.

IPJ Gorj a făcut precizări: „Reabilitarea candidatului a intervenit în conformitate cu prevederile codului penal. Condamnatul este reabilitat de drept dacă nu a săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei”. 

 
 
Loading...