Vârstnicul a murit în urma gravelor traumatisme provocate prin agresiune. La autopsie, au fost descoperite mai multe fracturi, inclusiv ale oaselor craniului. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi.


Ionel Bodea, în vârstă de 86 de ani, magistrat pensionar, a fost găsit mort în locuinţa sa din Tecuci, luni seara, de către un nepot care a anunţat nenorocirea la 112. Fostul judecător trăia singur de mai bine de opt ani.

Un echipaj de poliţie din localitate s-a deplasat la locuinţa vârstnicului al cărui cadavru era ghemuit într-un colţ al unei camere şi, întrucât prezenta urme de violenţă pe corp, au fost anunţaţi criminaliştii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

„Medicii legişti, care au examinat cadavrul, au confirmat faptul că moartea a fost violentă. Cazul a fost înregistrat ca omor cu autor necunoscut şi a început cercetarea. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi"
, ne-a declarat Alfredo Simionescu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Examenul medico-legal a relevat - având în vedere gravitatea traumatismelor suferite - faptul că fostul magistrat a fost bătut cu bestialitate. La autopsie au fost descoperite fracturi ale bazei de craniu, ale mandibulei şi mai multor coaste, pe lângă numeroase echimoze şi escoriaţii.

La concluzia că fostul magistrat a fost omorât în bătaie concură şi câteva urme de sânge pe care anchetatorii le-au găsit în bucătăria locuinţei acestuia.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: