Un important producător de ciocolată își retrage produsele de pe piață

Ultima actualizare:

    Un producător american de ciocolată își retrage produsele din 55 de țăriFoto: Getty
Un producător american de ciocolată își retrage produsele din 55 de țăriFoto: Getty

Plângerea făcută de o femeie care a declarat că a găsit o bucățică de plastic într-un baton de ciocolată are urmări la nivel internațional. Olandeza a determinat gigantul producător Mars să-și retragă produsele din 55 de țări, printre care și România.

Olanda este țara care a declanșat retragerea unora dintre cele mai iubite produse de ciocolată din 55 de țări ale lumii. În 8 ianuarie 2016, o femeie a făcut o plângere ale căror efecte se resimt până în România. 

Un purtător de cuvânt al americanilor de la Mars, citat de The Mirror, a spus cu privire la întâmplare: "Este un incident izolat." Cu toate acestea, reprezentantul gigantului mondial continuă: "Vrem să evităm situaţia în care consumatorii care au cumpărat unul din produsele afectate să le consume."

Iniţial, Mars a declarat că îşi va retrage produsele Mars, Snickers, Milky Way şi bomboanele „Celebrations” doar din şapte ţări europene: Marea Britanie, Germania, Franţa, Olanda, Belgia, Italia şi Spania. Ulterior, compania a extins acţiunea de retragere în 55 de ţări. 

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net