Un jandarm din Argeș, găsit mort la locul de muncă. Bărbatul s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Arhivă Click!
Sursă foto: Arhivă Click!

Un jandarm din Argeș a fost găsit mort, joi dimineață, împușcat la locul de muncă. Prima ipotează luată în calcul de oamenii legii este cea a sinuciderii pentru că jandarmul a primit o condamnare cu suspendare după ce ar fi fost prins beat la volan în urmă cu câteva zile.

Maior Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Argeş, a declarat că jandarmul era în serviciu la Barajul Vidraru și a fost găsit împușcat în cap cu armamentul din dotare.

"Colegul a fost găsit în această dimineață, împușcat în cap, cu arma din dotare. Momantan, se fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele. Intrase în serviciu aseara și dimineață a fost găsit de șeful de tură. Nu dădea niciun semn că ar avea probleme", a declarat Flavius Tănase, în dimineața de 6 august.

Jandarmul primise o condamnare cu suspendare

Prima ipotează luată în calcul de polițiști este cea a sinuciderii. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, tatăl unui copil, fusese prins beat la volan și primisese o condamnare cu suspendare pentru fapta sa. Avea posibilitatea de a ataca decizia instanței, însă a decis să își încheie socotelile cu viața într-un mod brutal.

image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net