Victor Ciutacu a luat legătura cu Radu Mazăre în Madagascar: „E bine. Are o afacere cu...”

Ultima actualizare:

    Este foarte posibil ca Radu Mazăre să nu se mai întoarcă deloc în RomâniaFoto: arhivă personală
Este foarte posibil ca Radu Mazăre să nu se mai întoarcă deloc în RomâniaFoto: arhivă personală

Jurnalistul Victor Ciutacu pretinde că a luat legătura cu Radu Mazăre în Madagascar, după ce acesta din urmă a fugit din țară, fără să-i anunțe pe polițiști, deși e cercetat în libertate. Ciutacu susține că edilul și-a luat rezidență pe termen lung în insula africană.

Victor Ciutacu, jurnalist și prezentator la România Tv, a dezvăluit că a vorbit cu Radu Mazăre după ce s-a aflat că acesta a plecat din țară. jurnalistul susține că fostul primar al constanței a plecat legal în Madagascar, chiar dacă a încălcat singura condiție impusă de instanță: să se prezinte săptămânal la sediul poliției din Constanța.

”Am vorbit de Sărbători, dacă tot mi-am făcut datoria să vă anunț că a plecat Radu Mazăre din România, am menținut legătura cu el. E bine, e liniștit, așteaptă îndeplinirea formalităților. Stă legal în Madagascar, are permis de ședere pe termen lung. Și-a luat rezidență pe termen lung, are o afacere împreună cu mai mulți oameni. Stă acolo, petrece Sărbătorile acolo cu mai mulți prieteni”, a declarat Victor Ciutacu la România Tv.

Amintim că și patronul canalului de televiziune România Tv, Sebastian Ghiță, este fugit din țară, în condițiile în care și el are probleme cu legea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net