Un luptător de K1 din Galați a decedat după ce a stat o lună în comă. Sportivul a fost înjunghiat în gât într-o bătaie de stradă

Ultima actualizare:

    Luptătorul Adrian Florea pe vremea în care nu contau decât competițiile sportiveFoto: facebook/arhiva personală
Luptătorul Adrian Florea pe vremea în care nu contau decât competițiile sportiveFoto: facebook/arhiva personală

Adrian Florea, luptătorul K 1 de 34 de ani din Galați înjunghiat în gât pe stradă într-un scandal interlop în noaptea de 19 spre 20 august a murit în spital. De la atac și până la decesul pronunțat vineri luptătorul a stat în comă în reanimarea Spitalului Județean Galați.

Victima a zăcut între viaţă şi moarte aproape o lună de zile, însă în cele din urmă medicii s-au declarat învinşi anunță adevărul.ro. Oamenii legii sunt acum în alertă și se tem de eventuale noi înfruntări între grupările interlope implicate în sângerosul incident petrecut la Galaţi în noaptea de 19 spre 20 august 2020.

Ce s-a întâmplat în noaptea de 19 spre 20 august

Adrian Florea a fost înjunghiat în gât pe o stradă din Galați în timpul unei încăierări intre membrii a două grupări interlope. Potrivit anchetei efectuate de polițiști, Florea a fost atacat de patru indivizi, dintre care unul, Sorin Eugen Onilă l-a înjunghiat în gât. Această lovitură l-a băgat în comă și ulterior i-a adus moartea sportivului Florea. Scandalul care a dus la moartea luptătorului K1, a pornit în aparenţă de la o şicanare în trafic între Florea și un alt membru al lumii interlope. Lucrurile aveau să se complice în seara zilei de 19 august, când cei doi însoțiți de membrii grupărilor din care făceau parte s-a întâlnit la un magazin și s-au luat la bătaie. Cel care a dat lovitura ucigaşă, Sorin Eugen Onilă susţine ca a găsit pe jos cuţitul cu care avea să îl înjunghie în gât pe Adrian Florea.”În momentul în care persoana vătămată a intenţionat să urce în maşină, am primit un jet de spray în faţă, din cauza căruia nu am reuşit să mai văd deloc, moment în care am lovit cu cuţitul pe care îl aveam în mână”, s-a justificat Onilă la audieri.

Ce s-a întâmplat cu agresorii luptătorului K 1

Atacatorii lui Adrian Florea sunt deja în arest preventiv, singura schimbare în ceea ce-i priveşte fiind că, după moartea victimei, nu mai sunt acuzaţi doar de tentativă de omor, ci de crimă. Astfel, sunt în arest interlopi cunoscuți în Galați: Eugen Sorin Onilă, fratele lui, Marius Constantin Onilă, unchiul lor, Costică Şerban, şi încă un tânăr, Ion Guzu, zis "Lilă".

 Citiți și

Trei romi, bătuți crunt de un fost luptător K1, pe care l-au șicanat în trafic

Luptător de K1, vânat de mascaţi din greşeală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net