Un manechin transsexual va defila pe podium la Sibiu

Ultima actualizare:

    Petr NiktaFoto: captură video
Petr NiktaFoto: captură video

Premieră pentru România! Gala Feeric va fi prezentată de vedeta americană Derek Warburton, iar pentru prima dată în România pe pasarelă va urca un model model transgender, Petr Nitka.

Feeric Fashion Week aduce premiere în acest an la Sibiu. Ediția aniversară a Feeric Fashion Week vine cu o veste imensă pentru designerii români dar și pentru designerii străini înscriși în cadrul ediției din acest an. Feeric Fashion Week a încheiat un parteneriat cu Istituto Europeo di Design din Milano, una dintre cele mai prestigioase școli de profil din lume, pentru a contribui activ la dezvoltarea industriei și în România, potrivit oradesibiu.ro.

 Cea de-a 10-a ediție a Feeric Fashion Week vine cu o nouă premieră. Pentru prima dată în România, în cadrul evenimentelor de fashion, pe pasarelele festivalului din acest an va defila și unul dintre puținele modele transgender din lume, Petr Nikta. Petr este născută în Cehia și și-a făcut debutul în lumea modelingului pe scena South Africa Fashion Week. De atunci a trecut prin mai toate marile evenimente ale modei, ultima sa apariție fiind în India, la Lakme Fashion Week Summer Resort, în urmă cu câteva luni. „Întotdeauna m-am simțit diferită. M-am simțit ca o fată de când mă știu, chiar și figura mea e mult mai apropiată de trăsăturile feminine. Să fac parte din industria internațională a modei îmi oferă oportunitatea să fiu exact cine sunt și să devin un model pentru alți transsexuali din întreaga lume. Vreau să le arăt tuturor că să fii diferit e extrem de plăcut. Mă bucur nespus că pot face parte din Feeric Fashion Week și că sunt primul model de gen neutru ce participă în acest festival. Vreau să arăt oamenilor din Balcani și din Estul Europei că trebuie să fie exact ceea ce sunt și că nu au niciun motiv să își ascundă trăirile interioare. E momentul să distrugem preconcepțiile despre ce înseamnă să fii diferit”, spune Petr Nikta. 

Feeric Fashion Week va avea loc anul acesta între 17 și 23 iulie, la Sibiu.

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net