Un bărbat care a consumat canabis și apoi s-a urcat la volan a ajuns pe mâna poliţiştilor din Constanța. S-a întâmplat în timpul unei acţiuni pe care agenţii au desfăşurat-o în Mamaia. Aparatul l-a dat de gol pe şoferul din Bucureşti, un medic care a condus fără nicio grijă, cu toate că înainte de a se urca la volan consumase droguri.


Nicolae Doru Creţu, subcomisar de poliție în Constanța: „Aparatul a indicat o valoare pozitivă la consum de canabis în cazul acestui conducător auto. Urmează să ne deplasăm cu dumnealui la spital, să recoltăm probe biologice de sânge, pentru a depista valoarea exactă și să îi deschidem un dosar penal în acest sens”. Pentru că din momentul în care eşti prins drogat la volan ţi se ia dreptul de a conduce, poliţiştii i-au parcat bolidul de lux în apropiere, potrivit Digi 24. Medicul nu a fost singurul sancţionat.

Un alt bărbat a fost prins cu o alcoolemie de 0,08 în aerul expirat. I-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile. Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: „Colegii mei acționează pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. În acest moment se desfășoară o acțiune cu aparatele intrate recent în dotarea Poliției Rutiere Constanța și anume DRUG TEST”.Acțiunile poliției se vor desfăşura pe toată durata sezonului estival.

 

 

 
 
Loading...