Un microbuz a ars în întregime pe autostrada București-Pitești. A luat foc în mers

Ultima actualizare:

    Un microbuz a ars în întregime pe autostrada București-Pitești (imagine de arhivă)foto: captură/YouTube
Un microbuz a ars în întregime pe autostrada București-Pitești (imagine de arhivă)foto: captură/YouTube

Un microbuz a luat foc vineri dimineaţă pe autostrada A1, vehiculul arzând în întregime. Nu s-au înregistrat victime, cele patru persoane aflate în maşină reuşind să se salveze.

Conform ISU Giurgiu, în momentul izbucnirii focului, microbuzul se afla pe A 1 Bucureşti - Piteşti, la km 28.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum, microbuzul fiind deja oprit pe banda de urgenţă, la sosirea echipajelor de stingere. Cele patru persoane aflate în microbuz au coborât din maşină în timp util, în momentul în care şoferul a observat că iese fum de sub capotă.

În urma incendiului, microbuzul a ars în totalitate. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit.

În această dimineaţă (vineri dimineaţă n.r.), pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz, pe A1, la kilometrul 28, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum la un microbuz, oprit pe banda de urgenţă. Cele patru persoane aflate în microbuz s-au autoevacuat în timp util, în momentul în care şoferul a observat că iese fum de sub capotă. În urma incendiului, microbuzul a ars în totalitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net