Un microbuz a luat foc vineri dimineaţă pe autostrada A1, vehiculul arzând în întregime. Nu s-au înregistrat victime, cele patru persoane aflate în maşină reuşind să se salveze.


Conform ISU Giurgiu, în momentul izbucnirii focului, microbuzul se afla pe A 1 Bucureşti - Piteşti, la km 28.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum, microbuzul fiind deja oprit pe banda de urgenţă, la sosirea echipajelor de stingere. Cele patru persoane aflate în microbuz au coborât din maşină în timp util, în momentul în care şoferul a observat că iese fum de sub capotă.

În urma incendiului, microbuzul a ars în totalitate. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un scurtcircuit.

În această dimineaţă (vineri dimineaţă n.r.), pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz, pe A1, la kilometrul 28, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajare mare de fum la un microbuz, oprit pe banda de urgenţă. Cele patru persoane aflate în microbuz s-au autoevacuat în timp util, în momentul în care şoferul a observat că iese fum de sub capotă. În urma incendiului, microbuzul a ars în totalitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.
 

Loading...

Alte articole