Un militar a leșinat lângă Klaus Iohannis, la o ceremonie NATO. Reacția președintelui României

Ultima actualizare:

    Un militar a leșinat lângă Klaus IohannisFoto: Facebook
Un militar a leșinat lângă Klaus IohannisFoto: Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis a participat joi, 23 iulie, la ceremonia de înfiinţare a Comandamentului Corpului Multinaţional Sud-Est, cu statut NATO, în localitatea Cincu din judeţul Braşov. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente.

Din motive momentan necunoscute, un militar a leșinat chiar în apropierea șefului statului, în timpul ceremoniei. Este vorba de o tânără, cadru militar, care a avut nevoie de asistență din partea echipajului SMURD.

Reacția președinteluiKlaus Iohannis a venit rapid, acesta ducându-se la ambulanță pentru a vedea care este starea de sănătate a cadrului militar.

Klaus Iohannis, discurs în cadrul ceremoniei

Klaus Iohannis a participat alături de ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi şeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu la ceremonia de înfiinţare a Comandamentului Corpului Multinaţional Sud-Est și la desfășurarea etapei finale a Exercițiului cu termen scurt de notificare.

„Felicitări tuturor militarilor care au fost implicați în organizarea și punerea în practică a acestui exercițiu, un exercițiu care ne-a demonstrat că Armata noastră se poate pregăti în orice condiții și poate să aibă rezultate dintre cele mai bune.

A fost un exercițiu impresionant și nota deosebită a fost dată de faptul că a fost un exercițiu cu alarmare într-un termen scurt. Totuși, impresionant cum au reușit forțele să lucreze împreună. Se vede că de la comandă până la execuție lucrurile funcționează foarte bine”, le-a transmis președintele militarilor români care au luat parte la exercițiul de joi, 23 iulie.

Incident similar, anul trecut de Ziua Marinei

Un eveniment similar s-a petrecut și anul trecut, de Ziua Marinei, când un militar american a leșinat. Vezi aici cum a reacționat atunci președintele! Militarul a fost, de asemenea, preluat de o ambulanţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net