O persoană a murit și alte 14 sunt rănite, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz plin cu călători, joi dimineață, informează Agerpres. Tragedia s-a petrecut pe DN65 Slatina Craiova, în zona localității Bobicești.


UPDATE Ora 11.30. Șoferul microbuzului, vinovat de accident. Primele indicii pe care le au polițiștii arată că șoferul microbuzului ar fi vinovat de producerea accidentului. Conform oamenilor legii, acesta nu a acordat prioritate autoturismului la intarea pe DN65, de pe un drum secundar. Persona decedată e un bărbat care se afla în microbuz, spun reprezentanții ISU.

Patru din cei 14 răniți sunt în stare gravă, spun salvatorii SMURD. Printre ei se află și doi copii minori, care au fost transportatți de urgență la spitalul județean Craiova. La fața locului a fost chemat și un elicopter al ISU Dolj pentru preluarea cazurilor grave. Polițiștii nu știu deocamdată cine se face vinovat de producerea accidentului, însă au deschis o anchetă.

Până în acest moment, importantă este recuperarea medicală a celor răniți. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băseșteanu, tot ce se știe până acum e că în microbuz erau 19 călători, iar în autoturism – patru persoane, conform Mediafax.

 
 
Loading...