Un muncitor din Sri Lanka, omorât la un abator din Prahova. Ce s-a întâmplat cu criminalul

Ultima actualizare:

    foto: arhivă Click!
foto: arhivă Click!

Un cetăţean străin care muncea la un abator din comuna prahoveană Poseşti a fost omorât chiar în ziua de Crăciun. Criminalul este şi el rănit şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru îngrijiri medicale.

Crima a avut loc la un abator din satul Nucşoara, comuna Poseşti, în seara de Crăciun, scrie Adevarul.ro. Doi cetăţeni din Sri Lanka, angajaţi ai abatorului, s-ar fi luat la bătaie, după ce au consumat excesiv băuturi alcoolice. Nu se ştie exact motivul disputei, pentru că toată cearta dintre cei doi bărbaţi s-a purtat în limba maternă, spun sursele citate. Victima, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost înjunghiat în gât şi a murit înainte ca medicii de la Ambulanţă să-i poată acorda primul ajutor. Se apre că arma crimei a fost un cuţit folosit în abator.

Agresorul, în vârstă de 48 de ani, a fost şi el rănit în timpul încăierării. Are multiple răni la cap şi picioare, dar viaţa lui nu este pusă în pericol. A fost internat vineri seară la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti pentru îngrijiri medicale.

Citește pe www.adevarul.ro ce probleme au autoritățile cu acest caz

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net