Un om de afaceri din Iași, găsit spânzurat în curtea casei. Ce mesaj a lăsat familiei

Ultima actualizare:

    Un om de afaceri ieșean s-a spânzurat marți searăFoto: arhivă personală
Un om de afaceri ieșean s-a spânzurat marți searăFoto: arhivă personală

Mihai Țibu, un om de afaceri ieșean în vârstă de 49 de ani, a fost găsit spânzurat în curtea casei sale, marți seară, 10 septembrie. Descoperirea a fost făcută de o vecină, care a și sunat la 112, însă echipajul de intervenție nu a mai putut face nimic pentru viața bărbatului cu afaceri în domeniul viticulturii.

Asupra sa a fost găsit un bilet în care cerea iertare familiei pentru gestul făcut. Mihai Țibu era proprietarul a zeci de hectare de viță-de-vie și un domeniu care îi purta numele, creat prin accesarea de fonduri europene. El era căsătorit şi avea doi copii.

Plantaţiile sale sunt situate în Podgoria Iaşi - Bucium, Iaşi - Şorogari, zonă din N-E României, aşezată în Podişul Moldovei, la o altitudine de 200 - 300 m la 30 km de râul Prut, se arată pe site-ul companiei viticole, anunță ziaruldeiasi.ro.

Apropiații lui susțin că afacerile lui Mihai Țibu nu mai mergeau atât de bine pe cât obișnuiau, iar în 2018 avusese pierderi de 117.140 de lei.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net