Un orfan de 15 ani a dispărut dintr-un centru de plasament

Ultima actualizare:

    Poliţiştii olteni îl caută pe minorul orfan în localităţile unde a mai "dispărut"
Poliţiştii olteni îl caută pe minorul orfan în localităţile unde a mai "dispărut"

Un puşti de 15 ani de la centrul de plasament “Floare de Colţ” din oraşul Balş, judeţul Olt, a fost declarat dispărut de conducerea instituţiei la o săptămână de la absenţa sa.

Poliţiştii din judeţ desfăşoară activităţi de căutare a unui tânăr de 15 ani instituţionalizat în cadrul centrului de plasament “Floare de Colţ” din oraşul Balş. Conducerea instituţiei a sesizat organele de poliţie la mai bine de o săptămână după ce minorul a plecat din centru şi nu a mai revenit.“Conducerea unui centru de plasament din oraăşul Balş a sesizat, în data de 25 iunie, faptul că, în ziua de 17 iunie, în jurul orelor 21.30, Albert-Denis Constantin, de 15 ani, a părăsit centrul de plasament şi nu s-a mai întors. Din primele cercetări s-a stabilit că minorul a mai părăsit centrul în trecut, ultima dată chiar pe 28 aprilie. Se pare că el obişnuieşte să frecventeze localităţile Drăgăneşti-Olt şi Grădinari din judeţ, precum şi Rojiştea, judeţul Dolj”, a afirmat Claudia Radu, ofiţer de presă al IPJ Olt.

Semnalmente minorului sunt: înălţime 1,50-1,55 metri, corpolenţă atletică, ten închis, păr negru, tuns scurt, ochi căprui; nu prezintă semne particulare. La data plecării purta un trening de culoare albastră, pălărie în carouri şi pantofi negri de lac.

Poliţiştii fac apel la cetăţenii care pot da relaţii despre acesta să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net