Un pensionar din Argeș și-a ucis soția despre care credea că are o relație cu fiul lor

Ultima actualizare:

    Nicolae și-a bănuit toată viața nevasta că îl înșală și o bătea periodic din acest motivFoto: curier.ro
Nicolae și-a bănuit toată viața nevasta că îl înșală și o bătea periodic din acest motivFoto: curier.ro

Bătrânețea ia mințile unora și îi transform în fiare. Un bărbat de 68 de ani din comuna Poienarii de Argeş și-a ucis soția pentru că o bănuia de incest. Criminalul nu are nici o remușcare deși toată lumea spune că relația bolnavă era doar în mintea bolnavă a lui.

Vecinii spun despre Nicolae, criminalul, că a fost întotdeauna excesiv de gelos și din acest motiv își bătea periodic nevasta, pe Constantina, în vârstă de 64 de ani, relatează curier.ro. Cei doi soți aveau o gospodărie frumoasă aveau și tractor, dar gelozia lui Nicolae ducea mereu la scandaluri. De câteva luni, de când băiatul de 40 de ani se întorsese acasă din Italia, suspectul înnebunise parcă și credea nici mai mult nici mai puțin că femeia lui se iubește pe ascuns cu acesta.

Cum a fost omorâtă femeia într-o criză de gelozie

Miercuri dimineaţă, băiatul a descoperit cadavrul mamei şi a sunat la 112. Echipele de prim-ajutor nu au mai putut face decât să declare decesul. Victima avea răni grave la cap și fusese înjunghiată de mai multe ori în abdomen. Nicolae dispăruse dar polițiștii l-au găsit în podul casei, ascuns într-un colț. Bărbatul a recunoscut că și-a ucis consoarta și părea tare liniștit, ba chiar amuzat de vâlva din jurul său. După cercetările efectuate la faţa locului, suspectul a fost reţinut sub acuzaţia de omor.

Criminalul a fost cercetat pentru violență domestică

În anul 2020 , Constantina a fost bătută foarte rău de Nicolae şi a făcut plângere împotriva lui, soțul fiind cercetat penal sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe. Dosarul a fost finalizat însă, cu împăcarea părţilor după de Constantina şi-a retras plângerea.

Citiți și

Noi detalii şocante legate de crima pasională de la Timişoara. “Îi trimitea mesaje că-l va omorî”

Crimă din gelozie la Vaslui. Un bătrân a fost omorât cu un par, de vecinul său

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net