Un poliţist beat a provocat un accident soldat cu trei răniţi

Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă, 24 decembrie, pe un drum ce face legătura între localităţile Bogdăniţa şi Bârlad şi a fost cauzat de viteza excesivă.

„Ciprian P. se afla la volanul autovehiculului de serviciu marca Dacia Logan. Pe DJ 245 C, pe un sector de drum în pantă şi curbă, în condiţiile unui carosabil acoperit cu polei, autovehiculul aparţinând IPJ Vaslui a intrat în coliziune cu un autovehicul staţionat pe partea dreaptă a părţii carosabile", a precizat Mihaela Ştraub, ofiţerul de presă al IPJ Vaslui.

În autoturism se mai aflau un localnic, dar şi iubita poliţistului, Andreea I., în vârstă de 22 ani, şi fiul acesteia, în vârstă de 3 ani. Toţi trei au ajuns în stare gravă la spital, femeia fiind diagnosticată cu„traumatism facial, traumatism toracic, fracturi costale, fractură mandibulă", iar copilul cu „traumatism cranio-cerebral şi fractură claviculă". Cel de-al treilea pasager, luat la ocazie de poliţist a suferit şi el mai multe răni la cap.

„Poliţistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi declinată competenţa în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. De asemenea, faţă de lucrător va fi dispusă procedura cercetării prealabile", a mai spus Mihaela Ştraub.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net