Un poliţist s-a împuşcat în cap după ce s-a mutat la soacră

Ultima actualizare:

    Medicii au reuşit să-l resusciteze, însă Neculai Vasilache a decedat la spital
Medicii au reuşit să-l resusciteze, însă Neculai Vasilache a decedat la spital

Ajutorul şefului de post din comuna vasluiană Duda-Epureni a murit după câteva ore. A fost vesel toată ziua, a făcut glume cu prietenii şi chiar a organizat o ieşire la grătar pentru a doua zi. Nimeni nu avea să bănuiască că adjunctul şefului de post se va împuşca în cap în clipa în care va ajunge acasă. A lăsat în urmă o soţie şi doi băieţi îndureraţi, care nu vor afla niciodată ce l-a îndemnat pe bărbat să-şi ia viaţa.

Momente grele, sâmbătă, pentru familia şi prietenii ajutorului şefului de post din comuna Duda-Epureni, judeţul Vaslui. Neculai Vasilache (44 de ani) a fost găsit într-o baltă de sânge, într-o magazie din locuinţa soacrei sale. Se împuşcase în cap cu arma din dotare. Soţia acestuia şi cei doi fii, unul student, celălalt în clasa a VII-a, au suferit un şoc pentru că le mergea bine pe toate planurile şi nimic nu le-a dat de bănuit că bărbatul avea gânduri sinucigaşe.

Familia Vasilache nu avea probleme financiare. Mai mult, în urmă cu câteva zile chiar încasaseră o sumă de bani după ce şi-au vândut vechea locuinţă, un apartament în Huşi. Se retrăseseră la curte, în casa soacrei lui Neculai.

Bărbatul se înţelegea bine cu toată lumea şi nici la serviciu nu avea probleme. Mai mult, cu o jumătate de oră înainte de sinucidere, a stat de vorbă cu fostul primar al comunei şi cu cumnatul său, era vesel şi făcuse glume cu ei.

Ba chiar şi-au programat cu mai mulţi vecini să plece a doua zi la pescuit la un iaz din satul vecin. O jumătate de oră mai târziu, poliţistul a ajuns în locuinţa soacrei, a intrat în magazie şi s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare. Soacra, care a auzit zgomotul puternic a chemat imediat ajutoare. Medicii l-au resuscitat, dar poliţistul a murit după câteva ore.

Anchetatorii nu au găsit nici un bilet de adio la faţa locului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net