Un preot ”stresat” și ”obosit” din Bacău și-a agresat soția pe stradă. Femeia era cu copilul în brațe

Ultima actualizare:

    Preotul Alexandru Palur slujește în comuna Letea VecheFoto: zdbc.ro
Preotul Alexandru Palur slujește în comuna Letea VecheFoto: zdbc.ro

Preotul Alexandru Palur, din comuna băcăuană Letea Veche, a fost filmat în timp ce își agresa soția în centrul orașului, ziua! Slujitorul Domnului a îmbrâncit-o și a tras-o de păr, în văzul tuturor, deși aceasta era cu copilul lor în brațe.

Scandalul a avut loc chiar în fața Primăriei Bacău. Pe filmare se vede cum preotul își îmbrâncește soția, în timp ce acesta ține un copil în brațe. O și trage de păr, în încercarea de a o băga în mașină. Reușește într-un final, dar după ce mai multe persoane aflate în zonă au țipat la el să înceteze, să lase femeia în pace.

După ce imaginile au fost făcute publice pe Facebook, preotul Alexandru Palur a simțit nevoia să publice câteva explicații în legătură cu incidetul care a avut loc în plină zi, în stradă. În cuvintele duhovnicului se arată mai mult grija față de eventualele repercursiuni asupra imaginii Bisericii, decât față de soția și copilul său.

Preotul invocă stresul și oboseala

„Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea. Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent. În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați”, a scris preotul Alexandru Palur pe Facebook.

Femeia agresată nu a depus plângere penală, dar polițiștii de la IPJ Bacău s-au autosesizat ca urmare a imaginilor apărute pe Internet, scrie zdbc.ro.

Citește și:

Constanţa: Preot, condamnat la închisoare pentru că a ridicat o biserică fără autorizaţie. Stâlpul de iluminat trece prin acoperiş

Între o nuntă și o înmormântare, o vizită la "păcănele". Preot botoșănean, surprins în ipostaze incredibile

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net