Un primar din judeţul Giurgiu a fost bătut crunt în sediul Primăriei

Ultima actualizare:

    Gheorghe Păunescu (Foto: Arhivă)
Gheorghe Păunescu (Foto: Arhivă)

Primarul comunei Iepureşti din judeţul din Giurgiu, Gheorghe Păunescu (PSD), a fost bătut crunt chiar în Primărie de contracandidatul său la alegerile locale care vor avea loc în luna iunie, Costin Ceauşu (PDL).

Incidentul s-a produs joi, 8 martie, primarul fiind lovit cu un box şi lovit cu capul de pereţi. Surse din Primărie susţin că Gheorghe Păunescu a fost bătut de preşedintele PDL Iepureşti, Costin Ceauşu şi de către fratele acestuia. Primarul a solicitat ajutorul Ambulanţei, fiind adus la Giurgiu în jurul orei 12.00.

"Este unul dintre actele de brutalitate care se întâmplă în judeţul nostru şi care vin, culmea, numai din partea PDL-iştilor", a declarat Tudorel Tone, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu.

La rândul său, Costin Ceauşu, contracandidatul lui Gheorghe Păunescu la viitoarele alegeri, susţine că totul este o minciună şi că nu l-a atins pe primar.

"Primarul de la Iepureşti a adus 200 de ţigani de la Bucureşti ca să le facă viză de flotant. Nu a sărit nimeni cu niciun box, nu e rănit şi nu are nimic", a declarat Costin citat de Mediafax.

Conform managerului general al Spitalului Judeţean Giurgiu, Gheorghe Păunescu a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe în jurul orei 12.00, cu o ambulanţă, însă a fost trimis ulterior la Bucureşti pentru investigaţii amănunţite."Am înţeles că a fost vorba despre o altercaţie însă nu cunosc mai multe amănunte. Referitor strict la starea pacientului, acesta a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe prezentând un traumatism cranio-cerebral. A fost evaluat de către un neurolog însă deoarece computerul nostru tomograf nu funcţionează, fiind achiziţionat de curând, a fost trimis pentru investigaţii la Spitalul Bagdasar", a declarat pentru "Adevărul" dr. Mihai Petre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net