Primarul Huşiului, Ioan Ciupilan, era cât pe ce să rateze întâlnirea de ieri cu ministrul Anca Boagiu, el fiind implicat într-un accident rutier


În timp ce se deplasa către Huşi de la Murgeni, pe DN 24 A, pe raza localităţii Berezeni, primarul, care se afla la volanul unui Mercedes, s-a angajat în depăşirea unui tractor cu două remorci.

Când a ajuns în dreptul celei de-a doua remorci, conducătorul tractorului a virat către stânga spre un drum lateral, fără să se asigure.

Primarul Ciupilan a observat intenţia tractoristului şi, pentru a evita impactul, a tras şi el stânga tare de volan, iar autoturismul a ajuns pe o porţiune acoperită cu prundiş, a derapat şi s-a lovit de un stâlp.

„Bine că am ajuns sănătos la întâlnirea cu doamna ministru. Important e că nu a păţit nimeni nimic", s-a rezumat să declare primarul Ioan Ciupilan.

„Faţă de conducătorul auto al tractorului s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: