Un procuror DNA s-a sinucis aruncându-se de la etajul 6

Ultima actualizare:

    Tamas SchiffbeckFoto: arhivă personală
Tamas SchiffbeckFoto: arhivă personală

Tragedie la Timişoara. Fostul șef al DNA s-a sinucis vineri dimineață, aruncându-se de pe clădirea care găzduiește sediul instituției din orașul de pe Bega, transmite pressalert.ro.

Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în 2015. Conform colegilor, nimic nu anunța acest gest. Tamas Schiffbeck avea 49 de ani. Bărbatul a venit la serviciu ca în fiecare dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol de la etajul 6. Printre primii care l-a văzut a fost un ofițer antidrog, în aceeași clădire aflându-se și sediul DIICOT Timișoara. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

Prima reacţie a DNA după sinuciderea fostului șef a DNA Timișoara

Primă reacție după suicidul șocant de la Timișoara a venit din partea conducerii DNA. Oficialii Anticorpupţie susțin că procurorul care și-a luat viața vineri dimineață nu avea probleme disciplinare privind activitatea sa în cadrul instituției. Astfel, unica ipoteză care rămâne în picioare este că problemele procurorului ar fi fost din câte se pare personale. Conform Digi 24, înainte de sinucidere procurorul ar fi forţat balamaua de la geam pentru a reuşi să deschidă fereastra.

Surse „Adevărul“ au explicat că o posibilă cauză a sinuciderii ar putea fi boala foarte gravă a soţiei sale, care ar fi în prezent în Viena pentru tratament.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net