Un procuror şi trei poliţişti, puşi sub acuzare în cazul crimelor de la Caracal

Ultima actualizare:

    Procurorul Cristian  Ovidiu Popescu
Procurorul Cristian Ovidiu Popescu

Procurorul Cristian Popescu, care a stat, pe 26 iulie, până la ora 6.00 pentru a intra cu poliţiştii în casa lui Gheorghe Dincă, a fost pus marţi sub acuzare de procurorii Secţiei de anchetă, pentru abuz în serviciu, în legătură cu intervenţia defectuoasă în cazul Alexandrei Măceşanu.

Mecanicul de 66 de ani din Caracal a recunoscut că a ucis-o pe puştoiaca de 15 ani pe 25 iulie, după ce a surprins-o vorbind la telefon cu operatorul de la 112, şi că i-a ars cadavrul în incineratorul artizanal din curte. Şi trei poliţişti urmează să fie puşi sub acuzare. Tot ieri, la sediul Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie urmează să se prezinte poliţiştii Violeta Mirea - soţia fostului şef al Poliţiei Caracal, Vasile Marian şi Eugen Ţenea, care vor fi puşi şi ei sub acuzare în dosarul crimelor de la Caracal, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

La începutul lunii august, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care nu le-ar fi permis agenţilor de poliţie să încalce mandatul de percheziţie şi să descindă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00, fusese suspendat din funcţie.   

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net