Un psiholog de la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie „Socola" din Iaşi s-a spânzurat în biroul său, fiind găsit de colegii alertaţi că bărbatul avea pacienţi programaţi la consultaţie, dar nu era de găsit, relatează News.ro.


Colegii acestuia au povestit că bărbatul nu i-a salutat atuci când ajuns la lucru, iar mai apoi s-ar fi închis în birou. Mai mulţi pacienţi erau programaţi la consultaţie, însă psihologul nu mai dădea niciun semn, în ciuda apelurilor repetate ale angajatei de la recepţia centrului.

Acesta a fost descoperit de un coleg dintr-un cabinet alăturat. Un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului, însă bărbatul decedase deja.

Colegii bărbatului susţin că acesta ar fi fost afectat în ultima perioadă de probleme de sănătate ale unuia dintre copiii săi. Mai mulţi poliţişti şi procurori s-au deplasat la Centrul de Sănătate Mintală din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iaşi şi au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele pentru care bărbatul a recurs la gestul suicidar.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: