Un puşti de 14 ani a gonit 50 de kilometri la volan, cu poliţiştii pe urmele sale!

Ultima actualizare:

    Aventura s-a încheiat cu o tamponare într-un sens giratoriu
Aventura s-a încheiat cu o tamponare într-un sens giratoriu

Ca-n filmele de acţiune! Un puşti de 14 ani din Livezile (Bistriţa) a furat maşina părinţilor şi s-a avântat în trafic pe Drumul Naţional 17, care leagă Transilvania de Moldova. Mai bine de 50 de kilometri, copilul a gonit pe şosea cu trei echipaje de poliţie pe urmele sale. Elevul s-a oprit după ce a izbit un alt autoturism, într-un sens giratoriu din Bistriţa.

Duminică seară, comuna bistriţeană Livezile. Un băiat de 14 ani fură maşina părinţilor săi şi pleacă la plimbare pe Drumul Naţional 17. Potrivit adevarul.ro, puştiul a parcurs oraşul Bistriţa şi ajuns până în Şieu-Măgheruş, la aproximativ 30 de kilometri de casă, când a fost observat un echipaj de poliţie rutieră, care efectua controale de rutină. Poliţiştilor li s-a părut ciudat comportamentul adolescentului şi i-au făcut semn să oprească. Acesta i-a ignorat şi plecat mai departe, în aventura sa solitară.

Semne obscene

Poliţiştii şi-au alertat imediat colegii, însă copilul a scăpat şi de al doilea filtru, continuându-şi drumul spre Beclean. Văzând că elevul nu intenţionează să oprească, trei echipaje de poliţie au luat-o pe urmele lui. Acesta a ajuns în oraşul Beclean, unde a întors maşina şi a pornit iarăşi spre Bistriţa. Deşi între Beclean şi Bistriţa sunt aproape 50 de kilometri, poliţiştii n-au izbutit să-l prindă. Mai mult, în timpul cursei nebune, puştiul le făcea agenţilor semne obscene! Ajuns în oraş, adolescentul nu i-a acordat prioritate unui şofer care circula regulamentar şi a intrat în vehiculul acestuia. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar copilul a fost scos de poliţişti din maşină, încătuşat şi dus la secţie.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru conducere fără permis. Elevul a fost testat şi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.  

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net