Un român din Austria a înțepat cauciucurile a 91 de vehicule. Ce l-a determinat să facă gestul extrem

Ultima actualizare:

    Un român din Austria a înțepat cauciucurile a 91 de vehiculeFoto: Pixabay
Un român din Austria a înțepat cauciucurile a 91 de vehiculeFoto: Pixabay

Un cetățean de origine română stabilit în Austria a recurs la un gest extrem. Bărbatul a decis să taie cauciucurile a nici mai mult nici mai puțin de 91 de vehicule, parcate pe 8 străzi. Iată ce l-a determinat să ia teribila decizie!

Un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 43 de ani, a înțepat cauciucurile a 91 de mașini din districtul Bindermichl din orașul austriac Linz, informează publicațiile locale.

Se pare că planul său s-a desfășurat pe o perioadă de șase luni, în perioada aprilie - octombrie 2021, pe opt străzi din cartierul în care acesta locuiește. Pagubele produse de cetățeanul român ridică la peste zece de mii de euro, acesta înțepând una sau mai multe anvelope ale autoturismelor.

Peste 65 oameni au fost afectați de atacurile românului, unii dintre ei trecând chiar de mai multe ori prin asta. Făptașul nu avea o țintă anume, ci alegea „victimele” la întâmplare. Atacurile i-au fost întrerupte însă după ce a fost filmat de o cameră de supraveghere din zonă și reținut, ulterior, de oamenii legii.

Bărbatul a fost reținut și interogat de poliția austriacă, însă nu a recunoscut acuzațiile. Totuși, acesta a explicat că era deranjat de zgomotul produs de vecinii lui, negăsindu-și liniștea în propria casă, acesta fiind unul dintre posibilele motive care l-au determinat să recurgă la gestul extrem.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net