Un român la Olimpiada Europeană de Iluzionism

Ultima actualizare:

    Anul trecut, Lorenzo a plutit  deasupra unui camion, sub  privirile a sute de timişoreni
Anul trecut, Lorenzo a plutit deasupra unui camion, sub privirile a sute de timişoreni

Lorenzo Cristian (30 de ani) se prezintă drept unul dintre cei mai renumiţi magicieni din România. El va reprezenta ţara noastră la Olimpiada Europeană de Iluzionism, pe 16 februarie, în Anglia. În noiembrie 2016, timişoreanul a sfidat gravitaţia şi a plutit deasupra unui camion aflat în mers.

Va încerca să lase juriul şi publicul cu gura căscată! Magicianul Lorenzo Cristian va fi prezent, în februarie, la una dintre cele mai importante competiţii de iluzionism din lume. El va fi primul român la Olimpiada Europeană de Iluzionism, găzduită în acest an de oraşul britanic Blackpool, scrie adevarul.ro. 

„Competiţia organizată de Federaţia Internaţională a Societăţilor de Magicieni (FISM) are loc o dată la trei ani, iar la ediţia precedentă, din 2014, magicianul Lorenzo Cristian a reuşit să obţină locul II la numărul de puncte acumulate, reprezentând Anglia. La vremea respectivă, România nu a avut dreptul să participe la olimpiadă”, explică Minodora Neacşu, impresarul iluzionistului. “Anul acesta, ţara nostră reuşeşte să bifeze o premieră, prin Lorenzo Cristian. Categoria la care acesta concurează este Stage Illusions, cea mai voluminoasă şi cea mai costisitoare, care prezintă cel mai ridicat grad de risc din competiţie”, adaugă Neacşu.


    Magicianul a ridicat  o tânără graţioasă  fără s-o atingă
Magicianul a ridicat o tânără graţioasă fără s-o atingă

Potrivit impresarului, Lorenzo Cristian e singurul român membru în “The Magic Circle London” (Cercul Magic Londra), unde e coleg cu renumiţii magicieni David Copperfield sau Dynamo. Cercul Magic a fost fondat în 1905 şi este cel mai prestigios centru de iluzionism din Europa. Inclusiv faimosul Houdini, socotit cel mai mare magician din toate timpurile, a fost membru al acestui club.


    Levitaţia,  trucul preferat  al bănăţeanului
Levitaţia, trucul preferat al bănăţeanului

În noiembrie 2016, sute de persoane s-au adunat pe Bulevardul Take Ionescu din Timişoara, pentru a asista la un număr de magie. Lorenzo Cristian a levitat deasupra unui TIR de patru metri înălţime, 17 metri lungime şi cu o greutate de 13 tone. Iluzionistul a plutit aproximativ 20 de minute deasupra camionului. Mai mult, în timp ce se afla în aer, iluzionistul a pus în mişcare autotrenul care n-avea şofer!

Click! spune


    Porumbelul, partener  de nădejde în  numerele de magie
Porumbelul, partener de nădejde în numerele de magie

Cristian Lorenzo a lucrat în România ca electrician auto şi ca taximetrist, apoi a plecat în străinătate. A muncit zece ani în Spania şi în Anglia, ca dansator, apoi s-a specializat ca iluzionist. În 2010 a participat la prima ediţie a concursului “Românii au talent”, difuzat de Pro TV, unde a ajuns în semifinale. El a dat viaţă unui tablou şi a scos un porumbel dintr-o pictură. 

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net