Un român a șocat Spania după ce și-a tranșat cu drujba iubita adolescentă. Cum a încercat să ascundă criminalul fapta

Ultima actualizare:

    Românul și-a tranșat iubita portughezăFoto: captură lavanguardia.com
Românul și-a tranșat iubita portughezăFoto: captură lavanguardia.com

Un român de 23 de ani a fost arestat în Spania după ce a recunoscut că și-a ucis și tranșat cu drujba fosta iubită adolescentă. După crimă, bărbatul a încercat să pună autoritățile pe o pistă falsă, încercând să însceneze fuga fetei cu un iubit secret.

Rocío Caíz Pozo, de 17 ani, dintr-o localitate de lângă Sevilla, a fost dată dispărută de familie pe data de 3 iunie, relatează digi24.ro care citează lavanguardia.com. În toată această perioadă a fost căutată intens de autorități, rude și mai multe organizații nonguvernamentale. Cu toate că existau anumite indicii că fata fugise de acasă cu un bărbat, autoritățile îl suspectau pe fostul iubit român al adolescentei, Adrian Nicolae, despre care existau mărturii că o abuza.

Cum a încercat românul criminal să păcălească autoritățile

În ziua de 2 iunie, adolescenta spaniolă a plecat cu un taxi la Estepa, localitate aflată la 25 de km distanță de domiciliul ei și în care locuia fostul iubit, de care se despărțise recent. În cursul serii, tânăra i-a trimis un mesaj mamei sale, i-a spus că este la Adrian N., fostul iubit, și că rămâne acolo până a doua zi. Dar în cursul noții, de pe telefonul fetei au fost trimise mai multe mesaje către sora ei. În primul, ea își anunța familia că avea un iubit secret de câteva luni și că fugea împreună cu acesta, ca să-și facă un viitor împreună. În alt mesaj își ruga familia să aibă grijă de copilul ei de 4 luni, copil pe care îl avea împreună cu Adrian, iar în altul spunea că a furat 300 de euro de la Adrian și că avea de gând să se întoarcă acasă după câteva luni. Când fata nu a revenit acasă părinții au dat alarma spunând că îl bănuiesc pe român că i-a făcut rău.

Ce a făcut românul cu cadavrul adolescentei spaniole

Polițiștii l-au anchetat timp de mai multe zile pe român, iar într-un final acesta a cedat și a recunoscut fapta. Pe data de 10 iunie, românul s-a predat autorităților, recunoscând că a ucis-o în bătaie pe fosta iubită. Românul a declarat că a tranșat cu drujba corpul iubitei și a aruncat părțile de cadavru în mai multe locuri. În urma interogatoriului a indicat și zonele în care a aruncat bucățile de cadavru.

Citiți și

Un român a fost ucis în somn de persoane necunoscute în Germania. Colegul său de cameră este în stare gravă

Crima unui român a șocat Cehia. Bărbatul a ucis în bătaie un copil de două luni

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net