Un şef ISU Constanţa, cercetat disciplinar în cazul incendiului în care o femeie a murit, iese la pensie

Ultima actualizare:

    Lucian Bode a anunțat că un șef de la ISU Constanța se va pensiona Sursă foto: Arhivă Click!
Lucian Bode a anunțat că un șef de la ISU Constanța se va pensiona Sursă foto: Arhivă Click!

Unul dintre şefii de la ISU Constanța cercetați în cazul tragediei femeii care a murit aşteptând salvatorii, a anunţat că se pensionează. Este vorba despre un ofițer cu responsabilități în ceea ce privește componenta logistică, mai exact scara care este defectă de mai mult timp, a precizat minsitrul de Interne, Lucian Bode.

”Un ofițer cu funcție de conducere din cadrul ISU Constanța și-a depus raportul de pensionare. Raportul a fost aprobat de generalul Iamandi (șeful IGSU, n.r.) și respectivul ofițer cu funcție de conducere va merge la pensie. Vorbesc despre o persoană cu responsabilități în ce privește componenta logistică. Mă refer la scara care era defectă de foarte mult timp”, a spus Bode, citat de digi24.ro.

”Acolo au fost bâlbe de la un capăt la altul” 

Întrebat dacă „e normal” ca unul dintre ofițerii implicați în anchetă să se pensioneze, ministrul a răspuns: „Faptul că și-a depus raport de pensionare e un act de voință, nu cred că putea să-i spună oricine să-și depună raportul sau să nu și-l depună, e voința domniei sale”. „Cred cu tărie că astfel de derapaje, pentru că vorbim de un derapaj de la normele cu care ne-au obișnuit marea majoritate a colegilor de la ISU, nu sunt permise. Acolo au fost bâlbe de la un capăt la altul, de la momentul în care a fost anunțat la 112 la momentul intervenției. Toate acestea vor fi cercetate și vor fi prezentate, cu măsurile care se impun”, a adăugat Bode.

Ministrul de interne a mai spus că peste 3 săptămâni va prezenta concluziile anchetei.

Citește și: 

O femeie a sărit în gol de la etajul 6 ca să scape din apartamentul cuprins de flăcări. Reacția pompierilor

Sancțiuni după tragedia din Constanța. ISU Dobrogea a minţit în raportul privind incendiul

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net