Un şofer beat a băgat cinci copii în spital

Ultima actualizare:

    Momentul în care  BMW-ul condus de  individul beat mort  întoarce şi intră în  grupul copiilorfotografii: capturi digi24.ro
Momentul în care BMW-ul condus de individul beat mort întoarce şi intră în grupul copiilorfotografii: capturi digi24.ro

Tragedie într-un sat din Galaţi! Un bărbat de 41 de ani, aflat beat la volan, a provocat miercuri după-amiază un grav accident de circulaţie în Roşcani. Şoferul făcea drifturi, iar la un moment dat a pierdut controlul maşinii şi a izbit în plin un grup de copii. Imediat după impact, individul a fost la un pas să fie linşat de părinţii micuţilor răniţi.

Aproape 2 mg/l în aerul expirat! Aceasta e alcoolemia şoferului inconştient, care făcea drifturi cu un bolid BMW în satul gălăţean Roşcani! Iar inevitabilul s-a produs: bărbatul n-a mai reuşit să stăpânească maşina şi a lovit cinci copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani, care participau la o adunare populară, de Sfânta Maria, într-un parc din comună. Imediat, în zonă au ajuns câteva ambulanţe, dar şi un elicopter SMURD, arată digi24.ro.

Trei dintre copiii răniţi au fost duşi la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, iar doi au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor. După ce le-au acordat primele îngrijiri, medicii au hotărât ca toţi cei cinci elevi să fie transferaţi la Spitalul de Pediatrie din Galaţi. Potrivit doctorilor, puştii sunt internaţi cu multiple fracturi de bazin, leziuni la cap şi la picioare. “Trei dintre ei se află la reanimare. În contnuare se va stabili gravitatea leziunilor pe care le au”, explică unul dintre medici, precizând că nu se impune transferul vreunui copil la Bucureşti.

Martorii spun că, după accident, şoferul a fost foarte agresiv, astfel că a fost la un pas să fie linşat de părinţii copiilor loviţi. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul de 41 de ani şi au suplimentat forţele de ordine în zonă, pentru a preîntâmpina producerea unor eventuale incidente. ”După verificarea documentelor, s-a constatat că ITP-ul autoturismului expirase pe 4 august 2018. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă”, spune comisarul-şef Gabriela Costin, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

simeon stalpnicul png

După ce i-au fost prelevate probe biologice la spital, s-a constatat că şoferul avea o alcoolemie de 1,90 mg/l în aerul expirat, fiind aproape de comă alcoolică. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie propus pentru arestare preventivă. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net