Un șofer beat a lovit mașina Poliției, în Iași: „Hai că am fost băiat finuț!”

Ultima actualizare:

    Individul ar fi fost extrem de recalcitrant și i-ar fi amenințat cu toporulFoto: Arhivă Click
Individul ar fi fost extrem de recalcitrant și i-ar fi amenințat cu toporulFoto: Arhivă Click

Urmărire ca în filme! Un bărbat de 52 de ani care avea permisul suspendat s-a urcat beat la volan și s-a șicanat în trafic cu un alt șofer, marți (18 februarie). Individul le-a atras atenția polițiștilor pentru că se certa cu șoferul unei dube, pe un bulevard din Iași, iar mașina sa era parcată prost.

În momentul în care polițiștii l-au rugat să își mute mașina, acesta s- urcat la volan și a demarat în trombă. Deși au încercat să îl oprească, cu semnale acustice și luminoase și l-au urmărit în trafic, șoferul băut a refuzat să oprească, relatează Digi24. La urmărire a participat și un echipaj de la Poliția Locală Iași, care era în apropiere, iar un polițist local ar fi scos arma pe geam ca să îl someze, cu câteva clipe înainte de accident. Într-un final, bărbatul s-a oprit într-o mașină de poliție.

Șoferul beat s-a amuzat pe seama polițiștilor

„În jurul orei 15.50, bărbatul de 52 de ani din Iași, în timp ce conducea un autoturism pe strada Neptun, la intersecție cu strada Dimineții un bărbat ar fi provocat un eveniment rutier în care a fost implicată o autospeciala de poliție. În urma impactului nu au rezultat victime omenești, iar rezultatul testării cu aparatul a fost peste valoarea legală. A fost condus la o unitate medicală pentru a i se preleva mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Șoferul vinovat era în mașină cu nepoata lui de 19 ani, și ea în stare de ebrietate. Testat cu aparatul alcooltest,a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcoolemie în aerul pur expirat. După accident, bărbatul s-a amuzat pe seama situației, chiar în mașina poliției.

„N-am vrut. Am vrut să te ocolesc. Hai că am fost băiat finuț. Îmi cer scuze. Dacă trăgeai, trăgeai, asta e treaba. Ce să facem?”, le-a spus bărbatul polițiștilor într-o înregistrare video publicată de Observator.tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net