Un şofer cu permisul reţinut a băgat şase oameni în spital!

Ultima actualizare:

    Tirul a intrat în plin  într-un autobuz  oprit în staţie
Tirul a intrat în plin într-un autobuz oprit în staţie

Avea permisul suspendat pentru viteză, dar primise o dovadă de circulaţie. Asta nu l-a împiedicat pe şoferul de tir din Iaşi să se urce la volan şi să calce din nou pedala de acceleraţie.

Ieşeanul Liviu Colţa are un cazier impresionant. La doar 25 de ani are la activ 18 abateri rutiere, iar permisul auto i-a fost suspendat, până acum, de trei ori.

Ultima dată, chiar în urmă cu câteva zile, din cauza vitezei. Ieri dimineaţă, Colţa s-a urcat din nou la volan, a derapat într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a izbit în plin un autobuz oprit în staţie, la intrarea în municipiul Iaşi.

Şase oameni, printre care şi o tânără de pe trotuar, au ajuns la spital. În plus, patru maşini parcate pe marginea străzii au fost avariate. Dintre cele şase persoane, cu vârste între 24 şi 59 de ani, cel mai grav rănit a fost Ghiocel Şcoban (53 de ani), şoferul autobuzului. Acum, Colţa s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net