Un șofer de 73 de ani a provocat un accident în lanț, pe o șosea din Bistrița-Năsăud: "Dacă nu-i lumină, reduc, şi vin"

Ultima actualizare:

    Șoferul de 73 de ani susține că nu a văzut niciun semn de ciruclațieFoto: observatornews.ro
Șoferul de 73 de ani susține că nu a văzut niciun semn de ciruclațieFoto: observatornews.ro

Un şofer de 73 de ani a provocat un accident, miercuri noapte (3 februarie), pe o şosea din Bistriţa-Năsud. Nu a văzut indicatorul care îi arăta că trebuie să acorde prioritate şi s-a izbit violent de alt automobil. Maşina lovită a ajuns într-un TIR, care s-a ales cu rezervorul spart. Şoferul vehiculului de mare tonaj a oprit la timp motorul şi a evitat, astfel, o posibilă deflagraţie. Bătrânul care a provocat accidentul susține că totul s-a întâmplat din cauză că drumul nu este luminat bine.

Totul se putea transforma într-o tragedie, dar din fericie, accidentul nu s-a soldat cu victime. Politiştii i-au întocmit şoferului vinovat un dosar penal pentru distrugere din culpă. S-a ales şi cu permisul suspendat 60 de zile, scrie observatornews.ro. Accidentul a avut loc în localitatea Salva, într-o intersecţie a două drumuri naţionale. Un şofer de 73 de ani nu a acordat prioritate şi a lovit cu putere alt autoturism, pe care l-a proiectat într-un TIR. Omul se apără şi spune că n-a văzut niciun semn de circulaţie.

”Păi, n-am observat nimic. Dacă nu-i lumină, reduc, şi vin. Dacă aveam viteză era altceva. Dar n-am avut nici viteză”, a spus șoferul.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net