Un șofer din Argeș s-a spânzurat după ce, beat fiind, a făcut două accidente în aceeași zi

Ultima actualizare:

    Al doilea accident produs de șoferul băut din Pitești s-a soldat cu doi rănițiFoto: curier.ro
Al doilea accident produs de șoferul băut din Pitești s-a soldat cu doi rănițiFoto: curier.ro

Un piteştean a ales o cale șocantă de a scăpa de mâna lungă a legii după ce a provocat sâmbătă, două accidente, la câteva minute distanţă, după ce a urcat băut la volan. Suspectul, care mai era cercetat de polițiști în alt dosar, a fost găsit a doua zi spânzurat în locuința lui. Potrivit apropiaților, s-a sinucis din cauza problemelor pe care le avea cu legea

Potrivit curier.ro, piteșteanul Petrișor I, în vârstă de 55 de ani, era la volanul mașinii personale, un Nissan când, pe DN73 E, pe breteaua care duce spre Mioveni a lovit un autoturism care circula regulamentar. Mașina lovită, un Volkswagen condus regulamentar de Mihai H. de 29 de ani, se îndrepta dinspre Mioveni către DN 73. Polițiștii care au refăcut firul evenimentelor spun că a fost o tamponare ușoară, care putea fi rezolvată simplu pe cale amiabilă. Din nu se știe ce motive, Petrișor, foarte nervos, s-a luat la ceartă cu celălalt șofer, l-a înjurat și a plecat de la locul accidentului.

Cum a comis șoferul al doilea accident

Doar câţiva kilometri mai departe, piteșteanul nostru devenit pericol pe șosele a lovit o altă maşină, pe aceeași șosea, în zona Mărăcineni. Din verificările efectuate de poliţiştii rutieri s-a stabilit că vehiculul condus de Petrişor a lovit parapetul ce desparte sensurile de mers şi a intrat în coliziune cu un Renault, condus regulamentar, în aceeaşi direcţie , de Mihai P. un bărbat de 24 de ani. În urma impactului, şoferul Renaultului şi soţia acestuia, care ocupa locul din dreapta, au fost răniţi fiind transportaţi la spital. Petrișor nu a mai putut pleca și a trebuit să aștepte poliția. În timp ce se aflau la faţa locului, agenții au aflat că un alt conducător auto reclamase la 112 că Petrişor mai comisese în urmă cu puține minute un alt accident

Șoferul care a comis accidentele era beat

”În urma testării cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 55 de ani, acesta a indicat o valoare de 0,84mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele”, a anunțat IPJ Argeş într-un comunicat preluat de sursa citată.

Cum a fost găsit mort șoferul care a produs accidentele

Șoferul vinovat de cele două accidente a fost găsit după câteva ore fără suflare în locuinţa lui chiar de fiica sa. Petrișor a lăsat un bilet prin care îşi cerea iertare apropiaţilor pe care i-a supărat. Una dintre cauzele gestului necugetat pare să fi fost și faptul că Petrișor era cercetat penal într-un alt dosar și era supravegheat de Serviciul de Porbațiune Argeș.  

Citiți și

Mama sinucigașului care a distrus o familie în accidentul din Dolj: «Cred că a suferit o depresie»

Şoferul sinucigaş de pe DN1, acuzat de omor calificat. A intrat cu farurile stinse în maşina victimelor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net