Un șofer din Huși a băgat în spital doi polițiști. Detalii din anchetă

Ultima actualizare:

    Polițiștii l-au căutat toată noaptea pe șoferul din Huși care a lovit doi agenți la un control de rutinăFoto: vremeanoua.ro
Polițiștii l-au căutat toată noaptea pe șoferul din Huși care a lovit doi agenți la un control de rutinăFoto: vremeanoua.ro

Eveniment foarte grav pe o stradă din Huși. Un șofer sub influența alcoolului oprit de un echipaj de poliție, i-a călcat pur și simplu cu mașina pe cei doi agenți.

Totul s-a petrecut pe strada A. I. Cuza din Huși relatează vremeanoua.ro. Șoferul de 44 ani a fost tras pe dreapta de agenții de poliție pentru că circula haotic. Bărbatul a oprit, dar când I s-a spus să prezinte actele a demarat brusc. Unul dintre agenți a încercat să-I smulgă cheile din contact, nu a reușit și a fost lovit de mașină și trântit la pământ. Un al doilea agent, care a încercat să se pună în fața vehiculului a fost luat pe capotă. Cei doi polițiști răniți au ajuns la spital pentru investigații medicale dar și tratament.

Ce spun reprezentanții IPJ Vaslui despre modul cum au fost accidentați polițiștii

“Pe 28 iunie, ora 19.36, doi agenți de poliție din cadrul Poliției municipiului Huși au efectuat un control asupra unui autoturism, întrucât conducătorul auto emana halenă alcoholică. Conducătorul auto, în vârstă de 44 de ani, cu reședință în municipiul Huși, a refuzat să fie testat, a pornit mașina și i-a lovit pe cei doi polițiști. Unul dintre agenți a fost luat pe capota mașinii, cel de al doilea a fost lovit la mâna și călcat pe picior. Aceștia au suferit leziuni corporale, iar, în prezent, se află la Spitalul municipal Huși, pentru investigații medicale. Șoferul a fugit de la fața locului, fiind găsit la scurt timp. Ulterior, s-a constat că acesta avea 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice. În cauză, se fac cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui conform sursei citate.

Citiți și

Poliţist lovit de o şoferiţă, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni

A accidentat cu maşina un poliţist pe plaja din Mamaia

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net