Un şofer român a ajuns erou în Italia

Ultima actualizare:

    Gabriel Bocra a convins un italian să nu se sinucidăFoto: arhiva personala
Gabriel Bocra a convins un italian să nu se sinucidăFoto: arhiva personala

A salvat un italian aflat în pragul sinuciderii! Gabriel Ionuţ Bocra are 31 de ani, este originar din Oradea şi trăieşte în Peninsulă, la Eboli. Tânărul român lucrează împreună cu soţia sa, Bianca, amândoi fiind şoferi la aceeaşi firmă, „Napolitrans”.

De vineri, Gabriel a devenit erou în Italia, după ce a salvat un bărbat care intenţiona să se sinucidă. Românul se afla la volanul unui TIR, iar soţia sa, Bianca, era alături de el în cabină. La un moment dat, camionul a fost oprit de poliţiştii care blocaseră traficul în zonă, întrucât un puşti de 19 ani ameninţa că se aruncă de pe un pod. Gabriel a tras camionul aproape şi a intrat în discuţie cu tânărul, relatează cotidianul “Corriere della Sera”. Spre surprinderea poliţiştilor, acesta a acceptat dialogul, ba a coborât de pe pod direct pe remorcă, unde a discutat minute în şir cu şoferul. După dialog, italianul a renunţat la planul său, l-a îmbrăţişat pe român, iar apoi a coborât calm de pe remorcă.

 „Mi-a zis că are foarte multe probleme şi că nu le mai poate face faţă. I-am răspuns că orice problemă se poate rezolva şi că eu îl ascult. L-am invitat să coboare, ceea ce a şi făcut, deşi nu-l cunosc şi nu mă cunoaşte”, a povestit Gabriel. “Am primit sute de telefoane de la prieteni, cunoştinţe şi ziarişti din Italia, toţi vor să mă felicite şi să afle cum am făcut”, mărturiseşte românul pentru adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net