Un sucevean l-a hăcuit pe iubitul soției după ce i-a prins în pat

Ultima actualizare:

    Polițiștii cercetau ieri locul crimei și îl căutau pe autorul fapteiFoto: monitorulsv.ro
Polițiștii cercetau ieri locul crimei și îl căutau pe autorul fapteiFoto: monitorulsv.ro

O faptă îngrozitoare a şocat comunitatea din satul Costişa, comuna Frătăuţii Noi. Joi noapte, un tânăr de 28 de ani, Dănuț Gheorghiță Sofronie, care şi-a găsit soţia în pat cu un alt bărbat, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori după care i-a tăiat pur și simplu gâtul.

Criminalul şi soţia sa de 27 de ani locuiesc în satul Măneuţi din comuna Frătăuţii Vechi, însă în ultima perioadă, din cauza neînţelegerilor şi a episoadelor violente, cei doi s-au separat. Tânăra a plecat de acasă și s-a mutat în casa unui bărbat de 51 de ani, cu care avea o relație. Soțul a aflat și a venit peste ei. Conform monitorulsv.ro, după ce i-a găsit pe cei doi în pat, tânărul şi-a ieşit din minţi şi s-a năpustit asupra bărbatului. După ce și-a ucis rivalul, suspectul a fugit, iar acum este căutat de poliţiştii din Suceava, care au instalat mai multe filtre şi l-au dat în urmărire. Sofronie a fost condamnat la 1 ani și 10 luni de închisoare într-un dosar de ultraj, fiind eliberat anul trecut. În 2017, tânărul, beat, conducea un moped, și a fugit de polițiști. Prins după o urmărire, tânărul a fost foarte violent. El i-a amenințat cu moartea pe cei doi agenți iar pe unul l-a lovit cu pumnul în faţă în zona maxilarului. El a fost condamnat pentru ultraj dar și pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Citiți și

Polițist ucis în gara din Suceava

Șocant! Un fost polițist și-a omorât nevasta și i-a dat foc

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net