Poliţiştii de la Secţia 20 din Capitală au spart un chef la care participau 18 tineri, printre care și o persoană care trebuia să fie în carantină. Toţi participanţii au fost amendaţi, iar valoarea sancţiunilor a fost de peste 7.750 lei.


Poliţiştii de la Secţia 20 din Capitală au fost sesizaţi, prin apel la 112, în legătură cu tulburarea ordinii şi liniştii publice la o adresă din zonă. Autorităţile au intervenit şi au constatat că 18 persoane participau la o petrecere care avea caracter privat, la care participa un tânăr care trebuia să fie în carantină.
„În noaptea de 20/21. 03.2021 poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie, în urma unui apel 112 cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice la o adresă din zonă, au intervenit şi au constatat că 18 persoane participau la o petrecere cu caracter privat, unde erau încălcate normele de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Amenzi de 7.750  lei

La petrecere participa şi  un tânăr care avea instituită măsura carantinării, fapt pentru care s-au declanşat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Toţi participanţii au fost sancţionaţi cu amenzi conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în cuantum de  7.750  lei”, arată un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Citește și:

Diana Șoșoacă, show la protestul antimască din Piața Victoriei pe muzică de la Pink Floyd

Aproape 750.000 de oameni s-au înscris pe listele de așteptare pentru vaccinul anti-COVID

 

 
 
Loading...