Un tânăr de 29 de ani, înjughiat pe o stradă din Satu Mare de un om fără adăpost

Ultima actualizare:

    Beniamin Oiegaş (29 de ani) a avut un destin cruntFoto: Beniamin Oiegas / Facebook
Beniamin Oiegaş (29 de ani) a avut un destin cruntFoto: Beniamin Oiegas / Facebook

Secvenţe sângeroase în centrul oraşului Satu Mare! Un tânăr în vârstă de 29 ani a fost înjunghiat mortal vineri seară, pe stradă, la numai câteva sute de metri de sediul Poliţiei. Şefii instituţiei au fost convocaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru a discuta despre ordinea publică din oraş.

Şi-a găsit sfârşitul în floarea vârstei! Beniamin Oiegaş, un tânăr de 29 ani originar din localitatea Ardud şi care trăieşte în Londra, venise în ţară pentru a-şi petrece câteva zile de vacanţă. El se plimba împreună cu logodnica sa şi cu un grup de prieteni în Satu Mare, vineri seară, când un bărbat le-a tăiat calea şi a început să-i jignească. Beniamin l-a rugat să se dea la o parte, moment în care individul, cunoscut ca o persoană agresivă, fără adăpost, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în zona inimii, după care a fugit. În ajutorul victimei au sărit mai mulţi martori, care au sunat imediat la 112. La locul agresiunii au sosit, în scurt timp, mai mulţi poliţişti, dar şi un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe.  Din nefericire, tânărul n-a supravieţuit atacului.  

Episodul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în oraş, dar şi de mai mulţi martori. Aceştia susţin că agresorul umbla haotic, părea drogat şi îi împingea intenţionat pe trecători. Boschetarul ar fi luat cuţitul de pe masa unei terase din zonă, unde îl ameninţase pe un ospătar că, dacă nu îi dă pizza, îl va omorî. Norocul angajatului a fost că în zonă s-a aflat un bărbat impunător, care l-a alungat pe individul turbulent. “Acest individ ne-a tot ameninţat cu moartea în ultimele zile şi era liber pe străzi, în centrul oraşului”, a dezvăluit chelnerul ameninţat de criminal pentru presasm.ro. 

Vasile Anderson Sere (34 de ani) a fost arestat pentru 30 de zile
Vasile Anderson Sere (34 de ani) a fost arestat pentru 30 de zile

Poliţiştii l-au reţinut în scurt timp pe autorul crimei. Se numeşte Vasile Anderson Sere şi, ultimii ani, a fost ridicat de mai multe ori pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, fără ca individul să achite vreodată vreo amendă. În vârstă de 34 de ani, Sere a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor. Ancheta în acest dosar e desfăşurată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Crima a fost comisă în centrul oraşului, la câteva sute de metri de sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare. De altfel, mulţi locuitori ai oraşului sunt nemulţumiţi de lipsa patrulelor care să asigure eficient ordinea publică în oraş. Conform adevarul.ro, şefii IPJ au fost convocaţi ieri la Parchetul de  pe lângă Tribunalul Satul Mare, pentru o analiză a modului în care îşi îndeplinesc atribuţiile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net