Un tânăr din Bistrița s-a prezentat la examenul auto în locul unchiului său. Cum a fost descoperit de polițiști

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Faptul că masca de protecție îi acoperă fața l-a determinat pe un tânăr din Bistrița să pună la cale un plan chiar de 1 aprilie. A vrut să-i păcălească pe polițiști și s-a prezentat la examenul auto în locul unhiului său. Numai că oamenii legii și-au dat seama de ilegalitate și i-au făcut dosar penal.

Tânărul s-a gândit că masca de protecție îl va ajuta să treacă drept altă persoană la examenul scris de obținere a permisului auto. Unchiul tânărului era programat pentru proba teoretică pe data de 1 aprilie. Pentru că picase testul de mai multe ori, acesta i-a dat cartea de identitate nepotului său şi l-a rugat să se prezinte în locul său la examinare.  

A vrut să-i păcălească pe polițiști    

Zis și făcut. Cu masca pe față, tânărul de 32 de ani a prezentat cartea de identitate a unchiului său. Numai că, polițiștii și-au dat seama că ceva e în neregulă și i-au cerut să-și descopere chipul. ”I-am solitat acestuia să-şi dea jos masca, într-adevăr suspiciunile ni s-au confirmat: cel din poză nu era cel din faţa mea. L-am întrebat cine este persoana din actul de identitate, a insistat că este el, motiv pentru care am început să-l întreb date din cartea de identitate şi atunci s-a pierdut, nu a ştiut ce să spună”, a declarat comisar Claudiu Prodan, șef Serviciu Permise Auto, pentru observatornews.ro.

Culmea ironiei, tânărul avea permisul suspendat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Acum tânărul s-a ales cu încă un dosar penal. El este cercetat pentru fals privind identitatea. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoarea de la 6 luni la 3 ani. 

Citește și: 

Teste PCR false pentru turiști. O agenție de turism a fost prinsă că oferea rezultate negative contra cost

Uite cum se lăuda falsa ginecoloagă cu priceperea ei!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net