Un tânăr din Suceava este căutat după ce a furat 40.000 de lei dintr-o locuinţă

Ultima actualizare:

    Polițiștii îl caută pe hoț
Polițiștii îl caută pe hoț

Un tânăr de 21 de ani din comuna Izvoarele Sucevei este căutat de poliţişti după ce ar fi furat 40.000 de lei din locuinţa unui vecin, informează Mediafax.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, agenţii postului de Poliţie Izvoarele Sucevei au fost sesizaţi, luni, de către un bărbat de 30 de ani, din comuna Moldova Suliţa, despre faptul că, în noaptea de duminică spre luni, un tânăr de 21 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, i-a furat din locuinţă o sumă de bani.

Poliţiştii au stabilit bărbatul deţine o locuinţă în comuna Izvoarele Sucevei, iar într-o altă clădire din aceeaşi curte locuieşte tânărul de 21 de ani cu concubina sa, care lucra la el în gospodărie şi în pădure.

Astfel, în noaptea de duminică spre luni, folosind cheia de acces, tânărul ar fi intrat în locuinţa bărbatului, de unde ar fi furat o sumă de bani şi, după ce a fost într-un local din municipiul Câmpulung Moldovenesc împreună cu patru tineri din localitate, s-a deplasat cu un taxi la Aeroportul din Cluj, cu intenţia de a pleca în străinătate, deoarece s-a certat cu concubina sa.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Anca Badale, a declarat că suma reclamată ca fiind furată este de 40.000 de lei şi că poliţiştii fac cercetări pentru prinderea suspectului, despre care s-a stabilit că a fost dus de taxi până la intrarea în aeroportul clujean.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net