Un tânăr din Vaslui a căzut de la etajul patru în timpul unei petreceri și este în comă. Cum s-au petrecut faptele

Ultima actualizare:

    Prietenii victimei au relatări contradictorii despre accidentFoto: vremeanoua.ro
Prietenii victimei au relatări contradictorii despre accidentFoto: vremeanoua.ro

Petrecere încheiată pe un pat de spital pentru un tânăr de 23 de ani din Vaslui. Bărbatul a ajuns în această dimineață în comă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui după ce a căzut de la etajul patru. Despre ce s-a întâmplat, partenerii de distracție au versiuni contradictorii

Incidentul a avut loc la blocul 108 de pe strada Mareșal Constantin Prezan. Potrivit vremeanouă.ro, tânărul petrecuse toată noaptea, alături de mai mulți prieteni, și se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului. Unii dintre martori au declarat că tânărul a căzut în timp ce încerca să arunce cheile de acces în bloc unui prieten aflat afară. S-ar fi aplecat prea tare pe geamul bucătăriei, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Alţi martori, în schimb, au afirmat că victima, într-un exces de teribilism, ar fi încercat să coboare de la etajul al patrulea pe un burlan de scurgere.

Ce spun autoritățile despre starea victimei

La căderea tânărului au asistat mai multe persoane participante la petrecere dar probabil din cauza cantității de alcool consumate variantele diferă. A fost apelat numărul de urgență 112 și a intervenit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, care a găsit bărbatul în stare comatoasă.  „Ambulanța SMURD tip C1 (TIM) încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui, a intervenit pentru acordare îngrijiri medicale de specialitate unei persoane în vârstă de aproximativ 23 ani căzută de la etajul patru al blocului nr. 108, de pe strada Mareșal Constantin Prezan din municipiul Vaslui. La sosirea echipajului de intervenție, persoana a fost găsită în stare comatoasă”, a precizat pentru vremeanoua.ro, reprezentantul ISU Vaslui.

Citiți și

Un tânăr de 20 de ani din Timișoara a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 6

S-a aruncat de la etaj, fiindcă nu a vrut să facă sex oral

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net