Un tânăr a furat o maşină şi a intrat cu ea într-un camion. A murit pe loc

Ultima actualizare:

Bărbatul a furat o maşinină dintr-o benzinărie şi a pornit într-o cursă nebună pe DN 13 Drumul Morţii. Deşi a fost somat de mai multe ori să oprească, bărbatul a fugit de poliţie, iar în final a intrat cu maşina într-un camion.

În jurul orei 18.45, un echipaj al Poliţiei Rutiere Braşov, aflat pe D.N.13, la km.32, a reperat autoturismul menţionat, circulând cu viteză din direcţia Rupea spre Braşov. Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea maşinii, cu autoturismul din dotare, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele echipajului care îl urmărea şi a fost la un pas să calce cu maşina un poliţist care i-a făcut semn să oprească.

Cursa nebună s-a sfârşit tragic pentru tânărul de 23 de ani. A intrat cu maşina într-un camion şi a decedat. Cadavrul său a fost transportat la Serviciul Medicină Legală pentru necropsiere, iar cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a sustras autoturismul şi s-a produs accidentul.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net