Un tată ar urma să primească 7.000 lei despăgubiri, pentru că fosta soţie l-a făcut de râs în faţa copiilor

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Un tată a obținut, printr-o decizie a Judecătoriei Galați, despăgubiri în valoare de 7.000 lei de la fosta soție, pe motiv că femeia l-a denigrat în mod repetat în faţa copiilor minori. Decizia nu este însă definitivă.

Încă din 2014, ea „manipulează şi alinenează” copiii, ceea ce i-a provocat tatălui suferinţă fizică şi sufletească, spune decizia instanţei, relatează Mediafax, citată de Hotnews.ro. "De fiecare dată când se prezenta la domiciliul pârâtei sau în locul stabilit cu aceasta pentru a lua copiii în vederea petrecerii week-end-ului sau a vacanțelor împreună, aceasta a făcut diverse scene, umilindu-l în public și folosind un limbaj vulgar, adresându-i injurii, scuipându-l și adoptând tot felul de atitudini specifice persoanelor cu grave dereglări si tulburări mintale, în fața copiilor lor", se mai arată în decizia instanței.Potrivit sursei citate, de fiecare dată când a avut ocazia, femeia făcea diverse scene şi mereu aducea copiii foarte târziu la întâlnirile cu tatăl, ba chiar spunea în public şi cu voce tare că bărbatul este incompetent sau chiar pedofil.„Conversaţia ostilă dintre părţi fiind îndreptată de către pârâtă şi spre copii, acestora fiindu-le întrerupt jocul şi chemaţi de mamă să asiste la dispută, incitaţi împotriva tatălui şi interogaţi de o manieră a le fi insuflate răspunsuri prestabilite. Se reţine astfel (...) poziţia pârâtei, aceasta întrebându-l pe băiat: <vrei să-l vezi pe tatăl tău? Are ce căuta tatăl tău în parc? Vii supărat acasă că l-ai văzut pe tatăl tău?>”, se arată în motivarea instanței. În replică, femeia a spus că fostul soț vrea doar să se răzbune din cauza divorţului.

Citește și:

Divorţul părinţilor, traumatizant pentru copii. Psihiatrii explică ce efecte are şi cum pot fi evitate

Când copilul pică la mijloc în războiul unui divorţ. Psiholog: Va învăţa o lecţie greşită, va ajunge în relaţii toxice ca adult

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net