Un tată și-a abandonat copilul de 1 an și jumătate în parcarea unui centru comercial din Constanța

Ultima actualizare:

    FOTO: arhiva
FOTO: arhiva

S-a certat cu mama copilului său și s-a răzbunat pe prunc. Un constănțean și-a lăsat bebelușul de un an și jumătate aflat în cărucior într-o parcare și dus a fost. Individul a fost reținut de polițiști.

Chiar dacă se înserase, fiind aproape de ora 22.00, după cum au stabilit ulteriror polițiștii, bărbatul și-a abandonat copilul de numai 1 an și jumătate și a plecat fără nici o remușcare. Din fericire, bebelușul a fost găsit la timp de un agent de pază în parcarea magazinului de bricolaj, acolo unde l-a lăsat tatăl său. De bunăcredință, bărbatul care a văîzut copilul singur a alertat poliția.

Și-a abandonat copilul după ce s-a certat cu mama lui

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o, în municipiul Constanţa, pe mama copilului, o femeie de 23 de ani. Astfel, au stabili tcă, în 14 iulie, în jurul orei 21.45, tatăl biologic al minorului, un bărbat de 34 de ani, se afla cu copilul pe aleea de acces a societăţii comerciale unde, de alfel, a fost găsit acesta. După ce s-a certat minute bune la telefon cu mama bebelușului, bărbatul l-a lăsat pur și simplu în pacarea respectivă.

Copilul în vârstă de un an şi jumătate a fost examinat de medici care au stabili că necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale. El a fost preluat de reprezentanţii DGASPC Constanţa în vederea dispunerii măsurilor de protecţie social, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi rele tratamente aplicate minorului.

Citește și:

Infirmiera din Balş şi-a abandonat bebeluşul de frica socrilor

Copil neglijat și abandonat de mamă în casă, salvat de autorităţi după ce au intrat pe geam 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net