Un TIR a scăpat de sub control și a intrat în două gospodării din Buzău

Ultima actualizare:

    TIR-ul a intrat în două gospodării aflate pe marginea drumului (foto: adevarul.ro)
TIR-ul a intrat în două gospodării aflate pe marginea drumului (foto: adevarul.ro)

Un șofer din Belarus a pierdut controlul asupra TIR-ului pe care îl conducea și a intrat, vineri dimineață, în două gospodării din localitatea buzoiană Limpeziș, pe DN 2 E 85, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu, ansamblul de autovehicule condus de un cetățean de 35 de ani, din Belarus, care se îndrepta dinspre Buzău spre Urziceni, a fost scăpat de sub control, la intrarea în localitatea Limpeziș, din motive deocamdată necunoscute.

TIR-ul a intrat pe contrasens, după care a ieșit în afara șoselei, intrând în două proprietăți de pe marginea drumului, într-una din gospodării distrugând un solar, iar în cea de-a doua gardul și un garaj.

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și o ambulanță SMURD.

Din fericire, nu au existat scurgeri de combustibil în urma accidentului, neexistând risc de incendiu ori explozie.

Șoferul din Belarus care a provocat accidentul a scăpat nevătămat, el fiind dus la sediul Poliției pentru ca polițiștii să poată discuta cu el și stabili cauzele evenimentului soldat cu numeroase pagube materiale.

Bărbatul se afla singur în TIR, iar autovehiculul era gol. În urma testării cu aparatul Drager, polițiștii au stabilit că şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net